úterý 30. dubna 2013

MONO | WE HAVE SIGNAL | Live from Birmingham

Následující část koncertu (cca 24 minut) s japonskou post-rockovou kapelou MONO je již z října minulého roku z Bottletree Cafe v Birminghamu v Alabamě, kde natáčela televize AlabamaPBS další díl z jejich pořadu We Have Signal, WE HAVE SIGNAL: LIVE FROM BIRMINGHAM. A Mono jej uveřejnili až dnes na svém facebooku.
Taka a Yoda s havraním mikádem v očích sedící schouleni na stoličkách vybrnkávajíc krásnou melodii skladby Legend z posledního alba For My Parents, drhnoucí struny ve valivých hlukových stěnách, mezi nimi postává útlá Tamaki s baskytarou a za nimi dotváří atmosféru na burácivé bubny Takada. Jednotlivé písně z koncertu jsou prokládány povídáním s Takou a Takadou o MONO a jejich hudbě, počátcích kapely a co chtějí svou hudbou sdělit.
Jejich živé podání svých skladeb je nesmírně vtahující, plné energie, emocí a především strhující a uhrančivé ve své podstatě. Viděl jsem je naživo v Paláci Akropolis před lety a musím potvrdit, že jejich koncerty jsou dechberoucí a nezapomenutelné. Byly tady mnohokrát a určitě ještě přijedou, tak si je pak nenechte ujít.



Linky oficiální web > facebook twitter bandcamp

pondělí 29. dubna 2013

Daughter | Get Lucky (Daft Punk cover) z Live Lounge BBC Radia 1

Někdo tu nablejskanou diskokouli už musel zkopnout. A je jedno, že Get Lucky od Daft Punk je právě na vrcholu TOP40 v Anglii. Kapela Daughter, která minulý měsíc vydala u 4AD parádní desku If You Leave, bez respektu ale s veškerou pokorou přetavili (zahráli včera v rámci Live Lounge session na britském Radiu 1) funky sound původní verze se zpěvem Pharrella Williamse do dream popu s vědomím, že se vystaví nevyhnutelné kritice zastánců origiálu a vůbec haters obecně. Coververze má svou zádumčivou atmosféru, pomalé tempo, krásný hlas Eleny Tonry a navíc konečně je i rozumět celému textu :) Pokud se vám tato verze líbila, tak si určitě poslechněte jejich již zmíněné album If You Leave. Vřele doporučuji.




linky > official web > facebook > twitter > soundloud > bandcamp

čtvrtek 25. dubna 2013

Lady Lamb The Beekeeper | Ripely Pine (recenze | video | stream)

Nikdy nevíte co vás dokáže ještě překvapit, jaká nová kapela či umělec se zničehonic objeví s výborným albem a vy jen s udiveným výrazem a hudbou v uších jste zasaženi, a přemýšlíte, jak se to stalo. Víte, že to není (naštěstí) poprvé ani naposledy. Tak to s dobrou hudbou prostě je. Najde si Vás.
Takový je i příběh mě a alba od Lady Lamb The Beekeeper. Ten roztomilý pseudonym patří zpěvačce a písničkářce Aly Spaltro s rodištěm v Portlandu ve státě Maine. Nějakých pět let si doma nahrávala své dema a EP, aby se ve svých 23 letech dostala do profesionálního studia a natočila desku Ripely Pine. S jejím krásně znějícím uměleckým jménem ale veškerá roztomilost končí, neboť její tvorba na debutovém albu Ripely Pine (už ten nekompromisní název) je plná spletitých pečlivě zašifrovaných textů s hudebním rozptylem od čistého folku po indie rockové až punkové pecky. Nikdy se ale nejedná o přímočarou písničku, naopak se Aly vyžívá v komplikované ale o to promyšlenější struktuře, vrstvení, včetně měnění rytmu. Celé to ale působí velmi přirozeně, organicky a hlavně upřímně. Dvanáct skladeb překypuje paletou emocí: touhou, radostí, smutkem i vztekem (nejednou si vzpomenete na Jeffa Bucklyho).
Hned první skladba Hair to the Ferris Wheel jasně určí směr celému albu, aby posluchač měl jasno s kým má tu čest. Pozvolný nástup a klidné tempo jen s vybrnkáváním kytar se ještě před polovinou překlopí v pěkný rockový kousek, aby se zas před koncem zklidnila.
Aubergine dlouho hrála Aly Spaltro jen s kytarou (mnoho videí naleznete na youtube), ale pro toto album se rozhodla ji obléci do plnokrevného kabátu kapely dokonce za doprovodu dechové sekce (ach ty trubky!). V následující Florence Berlin, pro změnu v komorním provedení jen s kytarou, ze všeho nejvíce její hlas připomene Feist.
Čtvrtá Bird Baloons je jeden z největších hitových záseků. Více jak šesti minutová skladba je jak horská dráha, chvíli je v klidu, chvíli dost naštvaná a tomu odpovídá i hudba, jejíž průběh a především samotný závěr je dechberoucí. Text se zaobírá odhodláním získat svého bývalého ex přítele zpět. "And I ain’t gonna try and win your heart this time / I’ve had space to think and I think that I’ve grown a little wiser / I’m looking for a new muse, you have only made me tired." A zbožňuji závěrečnou pasáž "This is my loss of love / my loss of limb / You were my friend / and now / I'm a ghost and you all know it / I'm singing songs and I ain't stopping / My hair grew long so I fucking cut it / and when you looked away / I snuck those trimmings in your locket / Ha-ha-haa-ha-ha." kterou Aly Spaltro zakončuje s takovou vervou a jedovatostí, včetně pomyslné odplaty, až je to nakažlivé :) Navíc je závěr skladby kolorován skoro až punkovým brutálním drhnutím kytar. Je úžasné jak dvě tak rozdílné skladby jako jsou Florence Berlin a Bird Baloon jsou vedle sebe a přesto se neruší. Naopak tak podle mě vyniká jejich brilance.



Folkovou laskominu s banjem ala Sufjan Stevens ze Seven Swans najdete v Regarding Ascending the Stairs. Další malý drahokam ukrývající nejedno překvapení (tamburína v druhé části). Což je typické pro celé album, nikdy nevíte, co se stane příští minutu, jaké překvapení vás čeká. Skoro jakoby se hudba řídila momentální náladou Aly Spaltro.
You Are The Apple je podobný případ jako Bird Baloons, s podobným intenzivním dopadem na posluchače. Jedná se o sedmi minutovou epickou písničku, která se zařezává pod kůži silou svých emocí. Neboť když v druhé půlce Aly Spaltro zpívá rozechvělým hlasem opakovaně se vzestupnou silou "I still need your teeth around my organs", tak úplně vidíte, jak jí zubami trhá její zlomené srdce z těla, aby se i přesto poté nevzdávala naděje a své lásky "I still need your love / I still need your live / You are the apple / You are the apple".
Během Mezzanine přichází zvolnění. Ale jen v tempu. A jen na chvíli. Objevují se temné stíny, strach a obavy v zákoutí srdce. Možné setkání. Možná láska. "How I ache, I ache in the pit of me / I awake, awake with this fear in me / How it makes, makes a fool out of me / With its knife how it carves the seeds out of my heart / For to plant in the soil for to feast." Prostě poezie s Led Zeppelinovskými riffy, naostřeným spiccatem viol a lemovanými perfektní "basovou" linkou prog-rock kytary.
Opravdové zvolnění a uvolnění dojde až u Little Brother zahraná pouze na akustickou kytaru, kde procítěný něžný zpěv jako z ukolébavky kontrastuje s baladickým textem.
Jedna z nejvýraznějších skladem na albu Crane Your Neck osciluje mezi Laurou Marling a Jackem Whitem z White Stripes. Má nejoblíbenější spolu s Bird Baloons následuje hned po přímočařejší, a nutno uznat moc nefungující v rámci celého alba, Rooftop, skladba The Nothing Part II, které existuje i výrazný a lehce ujetý, v dobrém slova smyslu, videoklip. Hitovka jak vyšitá, přitom ze začátku nenápadná, uzavřená v sobě, aby se spolu s hymnickým sborovým zpěvem (2:50) otevřela jako vroucí náruč "Singing / Lay me down, Lay me low / Let go your crown, Disarm me / Singing / Take me south, Take me home / Hold your own, and claim me". To jen tak nedostanete z hlavy. Ale proč taky, že :) Navíc se podle mě jedná o ideální závěrečnou skladbu. Aly Spaltro to ale viděla jinak a přidala ještě sedmiminutovou nálož v podobě těžké Taxidermist, Taxidermist s rozostřenýma kytarama. Nutno říct, že to funguje, a místo lehké hlavy po Part II budete mít o čem přemýšlet. "What anticipation and how masterful / You can show me I am here in this world, / tall and truly true / Meeting myself before I meet you."
Nezbývá mi než tuto recenzi ukončit konstatováním, pravda nadšeným konstatováním, že Ripely Pine je sakra dobrá deska. Takže si ji nenechte ujít a dál sledujte tvorbu Aly Spaltro a její alterego Lady Lamb The Beekeeper.



Lady Lamb The Beekeeper bude na květnovém evropském turné předskakovat písničkářce Neko Case! Bohužel zastávka v Praze chybí.


Fri. May 24 - London, UK @ Village Underground
Sat. May 25 - Schorndorf, GER @ Manufaktur
Sun. May 26 - Köln, GER @Gebaude 9
Mon. May 27 - Berlin, GER @ Heimathafen
Tues. May 28 - Amsterdam, NETH @ Paradiso Upstairs
Wed. May 29 - Brussels, BEL @ AB Club


linky > official web > facebook > twitter > myspace

úterý 23. dubna 2013

Daft Punk | Get Lucky (Official Audio) ft. Pharrell Williams

Přes prvotní vlezlost skladby Get Lucky od Daft Punk si po pár posleších uvědomíte, že nejen že tento "funky shit" nedokážete dostat dlouho z hlavy, ale navíc se Vám i dost líbí. A čím to je? Zázračná formulka Daft Punk receptu smíchaná s funky kytarou legendy Nile Rodgerse a okořeněná hlasem z formace N*E*R*D Pharrellem Williamsem. Bon Appetit.

WERE UP ALL NIGHT TO GET LUCKY!


neděle 21. dubna 2013

James Blake @ Coachella 2013 (full set)


playlist >
Air & Lack Thereof
I Never Learnt To Share
Overgrown
Limit to Your Love
(Feist cover)
CMYK
Voyeur
Digital Lion
To The Last
The Wilhelm Scream
Retrograde



Bat for Lashes @ Coachella 2013 (Full set)

playlist >
1. Lilies 
2. What's a Girl to Do? 
3. Glass 
4. Travelling Woman 
5. Oh Yeah 
6. All Your Gold 
7. Horse and I 
8. Laura 
9. The Haunted Man 
10. Daniel


Ben Howard Live @ Coachella 2013 (Full Set)


playlist >
Oats in the Water
Only Love
The Wolves
Black Flies
The Burren
The Fear



pátek 19. dubna 2013

Dead Can Dance @ Coachella 2013 (Full set)

playlist > 
Children of the Sun
Agape
Amnesia
Black Sun
Nierika
Kiko
Sanvean
The Ubiquitous Mr. Lovegrove




Tegan and Sara @ Coachella 2013 (full set)

playlist >
I'm Not Your Hero
I Was A Fool
I Couldn't Be Your Friend
Back In Your Head
The Con
Walking With A Ghost
Shock To Your System
Call It Off
(Impromptu because of drummer delays)
Living Room
How Come You Don't Want Me
Now I'm All Messed Up
Closer



Modest Mouse @ Coachella 2013 (full set)

playlist >
1:10 Dramamine
7:55 Ocean Breathes Salty
12:30 3rd Planet
19:10 Be Brave 
24:03 Satin in a Coffin
27:10 Paper Thin Walls
33:15 King Rat
38:05 Cowboy Dan
45:15 The View
49:30 Float On

Foto report neleznete zde.



Two Door Cinema Club @ Coachella 2013 (full set)


playlist >
01:20 - 05:05 Sleep Alone
05:20 - 08:02 Undercover Martyn
08:22 - 11:51 Do You Want It All
12:00 - 15:06 This Is The Life
15:45 - 19:30 Wake Up
19:43 - 22:47 Sun
23:00 - 26:33 I Can Talk
26:39 - 30:41 Next Year
30:49 - 34:36 Something Good Can Work
34:39 - 38:05 Handshake
38:34 - 41:55 Eat That Up, It's Good For You
42:03 - 45:40 Someday
46:45 -50:52 What You Know



čtvrtek 18. dubna 2013

Struny podzimu 2013 zahájili prodej vstupenek!

Pokud chcete slyšet všestranného Rufuse Wainwrighta či si poslechnout Vivaldiho Čtvero ročních období v nádherně předělané verzi od skladatele a minimalisty Maxe Richtera Vivaldi Recomposed v podání Daniela Hopea & orchestr L´Arte Del Mondo v dokonale akustické Dvořákově síni v Rudolfinu, musíte letos navštívit další ročník festivalu Struny podzimu. Těšit se můžete na křišťálový a technicky dokonalý hlas kanadské sopranistky Barbary Hannigan s repertoárem od Rossiniho, Mozarta, Ligetiho a Šostakoviče. Sílu lidského hlasu a krásu disonance tzv. iso-polyfonie obdivovat u albánského sboru spolu s výbušnou albánskou dechovkou Fanfare Tirana, která i mrtvý roztančí. Či radeji jazz, pak vyražte do Lucerny na Wayne Shorter Quartet. Dále přijede i mistr a legenda ve světě staré hudby Jordi Savall s jeho hudební antologií Orient-Occident 1200–1700; Vinicius Cantuári, doyen brazilské hudební scény a mistr současné bossa novy, oprávěný dědic legend, jakými jsou Tom Jobim nebo Caetano Veloso, se představí v České republice vůbec poprvé; nevšední zážitek slibuje též premiéra scénického provedení písňového cyklu Franze Schuberta Zimní cesta v režii Jiřího Heřmana je nevšedním projektem intimního dialogu slova a hudby v jedinečném prostoru Jízdárny Pražského hradu; rafinovanost, dokonalou improvizaci i elektrizující energii dostanete od tria Możdżer – Danielsson – Fresco (klavír - kontrabas - bicí) to vše v Divadle Hybernia.

Prodej vstupenek byl dnešním dnem zahájen a pokud některou ze zmíněných hvězd světové hudby chcete vidět a slyšet, tak opravdu neváhejte, vstupenky rychle mizí!

středa 17. dubna 2013

Vampire Weekend @ Coachella 2013 (full set)

0:36 Cousins
3:07 White Sky
6:30 Cape Cod Kwassa Kwassa
10:16 Diane Young
13:06 Step
17:44 Holiday
20:25 Unbelievers (New Song)
24:20 A-Punk
27:14 Ya Hey
33:09 Campus
35:37 Oxford Comma
39:08 Giving Up the Gun
44:32 Walcott

Foto report naleznete zde.



Tame Impala @ Coachella 2013 (full set)

playlist:
Solitude Is Bliss
Jam
Apocalypse Dreams
Keep on Lying
Endors Toi
Elephant
Feels Like We Only Go Backwards
Half Full Glass of Wine



Infected Mushroom @ Coachella 2013 (full set)


0:30 [Collaboration with Savant, unknown name]
6:19 Bass Nipple
11:03 Never Mind
17:00 Heavyweight
25:14 U R So Fucked
29:50 Nothing To Say
31:30 [New stuff]
33:18 Pink Nightmares
35:37 The Pretender (Foo Fighters Cover)
41:50 Cities of the Future
45:01 Becoming Insane



Yeah Yeah Yeahs @ Coachella 2013 (full set)


Playlist:
Sacrilege
Rich
Under the Earth
Slave
Zero
Subway
Soft Shock
Pin
Gold Lion
Maps
Heads Will Roll




Foals @ Coachella 2013 (full set)



0:45 Prelude
5:10 Total life forever
10:05 My Number
14:05 Late Night
21:05 Providence
26:20 Spanish Sahara
32:45 Red Socks Pugie
38:55 Inhaler
45:00 Two Steps Twice



Blur @ Coachella 2013 (full set)

01:24 Girls & Boys
06:18 There's No Other Way
10:58 Tracy Jacks
05:16 Beetlebum
21:43 Out of Time
25:30 Trimm Trabb
31:00 Caramel
37:33 Coffee & TV
43:10 Tender
49:40 Parklife
52:33 Song 2
55:19 This is a Low
1:00:22 Sing
1:06:52 For Tomorrow
1:11:50 The Universal

Foto report najdete zde.



Passion Pit @ Coachella 2013 (full set)



Playlist:
Carried Away 
The Reeling 
Love Is Greed 
I'll Be Alright 
It's Not My Fault, I'm Happy 
Constant Conversations 
Take a Walk 
Cry Like A Ghost 
Sleepyhead 
Little Secrets

Foto report najdete zde.




úterý 16. dubna 2013

The XX @ Coachella 2013 (full set)

00:00 Try
04:49 Crystalised
08:58 Reunion
12:52 Far Nearer
14:37 Sunset
18:36 Hot Like Fire
22:23 Night Time
26:45 Swept Away
29:09 Shelter
34:50 VCR
38:03 Islands
41:15 Infinity
47:13 Intro
50:12 Angels

Foto report najdete zde.



Of Monsters and Men @ Coachella (full set)

0:57 Dirty Paws
5:41 From Finner
9:53 Slow and Steady
15:16 Mountain Sound
19:17 Skeletons (Yeah Yeah Yeahs Cover)
22:21 King and Lionheart
27:15 Lakehouse
33:00 Little Talks
37:50 Six Weeks

Foto report najdete zde.



pátek 12. dubna 2013

The National | Don’t Swallow the Cap | úžasná druhá skladba z nového alba!

The National po nedávném vydání prvního singlu Demons z připravované nové desky Trouble Will Find Me, která vyjde již 20. května u 4AD, si asi řekli, že se záhy podělí s fanoušky i o další novou skladbu. Nese jméno Don’t Swallow the Cap a hned musím říct, že je naprosto skvělá, vše co máte rádi na The National obsahuje: silnou ihned zapamatovatelnou melodii, tlumeně mručivý hlas Matta Berningera a perfektní text. V mnoha ohledech připomíná některé skladby z předchozích alb, ale nekopíruje je, prostě The National už dávno mají svůj od první vteřiny poslechu rozpoznatelný rukopis. Navíc zde zaslechnete i backvokalistku, kterou může být buď Sharon Van Etten, Annie Clark aka St. Vincent nebo Nona Marie z Dark Dark Dark. Další nenápadně použitý nový element jsou již avizované synťáky od Sufjana Stevense, které ale jsou decentně schované v pozadí.
Nemůžu si pomoci, ale tato skladba je prostě další srdcovka. Pouštím si jí stále dokola. Může být snad menšího vyznamenání pro skladbu, když nenásilně nutí posluchače pouštět si ji stále dokola a přesto se neomrzí? Já myslím, že ne. Potvrzuje mi to jeden fakt, který si už myslím dlouho, že The National zatím nešlápli vedle. "I see a bright white beautiful heaven hangin’ over me."





Pull out breaks behind the houses
I don’t see what’s strange about this.
Tiny bubbles hang above me.
It’s a sign that someone loves me.
I can hardly stand upright
Hit my head up on the light
I have faith but don’t believe you
This love ain’t enough to leave you.

Everything I love is on the table.
Everything I love is out to sea.

I have only two emotions,
Careful fear and dead devotion.
I can’t get the balance right.
Throw my marbles in the fight.
I see all the ones I wept for
All the things I had it in for
I won’t cry until I hear
Cuz I was not supposed to be here.

Everything I love is on the table.
Everything I love is out to sea.
I’m not alone,
I’ll never be.
Into the bone,
I’ll never grieve.

I’m tired, I’m freezing, i’m dumb
When it gets so late I forget everyone.
I need somewhere to stay.
Don’t think anybody I know is awake.
Calm down it’s alright,
Keep my arms the rest of the night.
When they ask what do i see,
I see a bright white beautiful heaven hangin’ over me.

I’m not alone,
I’ll never be.
Into the bone,
I’ll never grieve.
And if you want, (too seriously)
To see me cry. (don’t swallow the cap)
Play ‘Let It Be’ (pat yourself on the back)
Or ‘Nevermind’. (too seriously)

There’s a time to leave, there’s a time to think about
What I wanna say to the girls at the door.
I need somewhere to be
But i can’t get around the river in front of me.
Come down it’s alright,
Lead my arms the rest of the night.
When they ask what do i see,
I see a bright white beautiful heaven hangin’ over me.

I’m not alone, (too seriously)
I’ll never be. (don’t swallow the cap)
Into the bones, (pat yourself on the back)
I’ll never grieve (too seriously)
And if you want, (too seriously)
To see me cry, (don’t swallow the cap)
Play ‘Let It Be’ (pat yourself on the back)
Or ‘Nevermind’. (too seriously)

Linky > official web > facebook > twitter > myspace

The National oznámili nově i evropské turné na tento rok. Více na http://www.americanmary.com/tour.php

čtvrtek 11. dubna 2013

The Perfect Amiga Game Music Compilation | Přes 3 hodiny hudebně-herní nostalgie!

Tříhodinová kompilace té nejlepší hudby z her pro legendární Amigu. Sice jsem měl "jen" 8bitové Atari XE, nicméně mnoho z těchto her znám z propařených hodin u kamarádů a jiné minimálně podle názvu. Protože v té době (mluvím o první polovině 90. let) jsem hltal, jako každý pařan v té době, první československý herní časopis Excalibur (R.I.P.). Takže si pusťte ttuto těžce nostalgickou kompilaci. Docela by mě zajímalo, co na to říkají mladší ročníky, kteří tuto vlnu nikdy nemohli zažít.



Playlist:

1. Alien Breed 0:10
2. Assassin 0:4:33
3. Navy Seals 0:7:16
4. Swiv 0:9:00
5. Awesome 0:11:20
6. Amnios 0:12:26
7. Body Blows 0:13:50
8. Disc 0:15:52
9. Kult 0:17:43
10. Nitro gameplay 0:20:34

11. Project X 0:21:41
12. Space Crusade 0:23:44
13: Final Fight 0:26:55
14. Silk Worm 0:30:25
15. Paranoid 90 0:32:44
16. Dogs of War 0:35:04
17. Shadow of the Beast 0:37:26
18. Flashback intro 0:39:51
19. Flashback main theme 0:40:43
20. Double Dragon II 0:42:00

21. Dune 0:43:58
22. Super Cars 0:46:51
23. Super Cars II 0:49:00
24. Lotus Esprit Turbo Challenge 0:51:13
25. Lotus Esprit Turbo Challenge II 0:52:42
26. Rise of the Dragon 0:55:23
27. Rise of the Dragon gameplay 0:57:06
28. Speed Ball 2 0:59:06
29. Lost Patrol 1:01:03
30. Escape from the Planet of the Robot Monster 1:03:56

31. Laser Squad 1:04:40
32. Castle Master 1:06:45
33. Universe 1:10:10
34. Mega Lo Mania 1:12:17
35. Syndicate 1:14:02
36. Elvira Mistress of the Dark 1:14:58
37. Elvira Mistress of the Dark ingame music 1:16:04
38. Pit Fighter 1:16:57
39. Pinball Dreams 1:18:23
40. Pinball Fantasies 1:23:20

41. Pinball Illusions 1:28:11
42. Monkey Island 2 1:32:01
43. IK+ 1:34:17
44. Wolf Child 1:36:28
45. The Faery Tale Adventure 1:39:19
46. Flood 1:40:26
47. Cabal 1:42:22
48. Lure of the Temptress 1:43:34
49. Narco Police 1:46:37
50. Rick Dangerous II 1:47:59

51. Midnight Resistance 1:49:02
52. Baal 1:50:42 
53. Hero Quest 1:52:40
54. Heimdall 1:55:00
55. Turrican 1:56:44
56. Turrican II 2:00:51
57. Cannon Fodder 2:05:16
58. Apidya II 2:06:10
59. Xenon II Megablast 2:10:30
60. Shufflepuck cafe 2:11:59

61. Space Quest III 2:13:56
62. Magic Pockets 2:15:11
63. Thunder Cats 2:16:12
64. Covert Action 2:17:53
65. James Pond - Robocod II 2:19:15
66. Take em Out 2:20:13
67. The Chaos Engine 2:22:22
68. Shadow of the Beast II 2:24:17
69. Shadow of the Beast II ingame music 2:26:30
70. Unreal 2:28:07

71. Space Hulk 2:33:36
72. The Killing Gameshow 2:38:20
73. Harlequin 2:41:15
74. First Samurai 2:44:38
75. Lotus Esprit Turbo Challenge III 2:48:02
76. X-IT 2:51:02
77. Katakis 2:53:11
78. Agony 2:54:54
79. Fury of the Furries 2:57:49
80. Lemmings 2 The Tribes 3:01:00

82. Full Contact 3:02:29
83. Superfrog 3:04:27
84. Gods 3:06:38