úterý 30. dubna 2013

MONO | WE HAVE SIGNAL | Live from Birmingham

Následující část koncertu (cca 24 minut) s japonskou post-rockovou kapelou MONO je již z října minulého roku z Bottletree Cafe v Birminghamu v Alabamě, kde natáčela televize AlabamaPBS další díl z jejich pořadu We Have Signal, WE HAVE SIGNAL: LIVE FROM BIRMINGHAM. A Mono jej uveřejnili až dnes na svém facebooku.
Taka a Yoda s havraním mikádem v očích sedící schouleni na stoličkách vybrnkávajíc krásnou melodii skladby Legend z posledního alba For My Parents, drhnoucí struny ve valivých hlukových stěnách, mezi nimi postává útlá Tamaki s baskytarou a za nimi dotváří atmosféru na burácivé bubny Takada. Jednotlivé písně z koncertu jsou prokládány povídáním s Takou a Takadou o MONO a jejich hudbě, počátcích kapely a co chtějí svou hudbou sdělit.
Jejich živé podání svých skladeb je nesmírně vtahující, plné energie, emocí a především strhující a uhrančivé ve své podstatě. Viděl jsem je naživo v Paláci Akropolis před lety a musím potvrdit, že jejich koncerty jsou dechberoucí a nezapomenutelné. Byly tady mnohokrát a určitě ještě přijedou, tak si je pak nenechte ujít.



Linky oficiální web > facebook twitter bandcamp

Žádné komentáře:

Okomentovat