pondělí 23. dubna 2012

Rosie Thomas & Sufjan Stevens - Hit and Run Vol. 1 (split singl)


Tak a máme tu další věc od Sufjana Stevense. Tentokrát jde o 7'' split singl s Rosie Thomas k příležitosti "Record Store day", který byl v sobotu 21. 4.
První skladba Where were you? je vlastně předělaná nebo spíše variací na Where was I? od Rosie Thomas z její poslední desky With Love. Sufjan bohužel opět použil svůj oblíbený(?) auto-tune, přesto, že by mu zde ohromě slušel jeho originální jemný hlas, ale nezmodifikovaný. Škoda, protože je to pěkná něžná věc. Bohužel auto-tune to zabíjí. Jen v úplném závěru, kdy Sufjaj již zpívá beze slov, má způsob, jakým si tam s auto-tune pohrává, nějaký smysl.
Here i am! je více dynamická skladba, takže auto-tune se i u Rosie i Sufjana více schová a ve svém celku je to povedená skladba. Má to typické Sufjanovo-Age-of-Adz značky (čti analog. zvuky, pípání, synťáky a jiná elektro-cinkrlátka :)), a přitom je to krásná písnička.
Celkově bych tomuto splitu, jakožto odbivovatel Sufjanova alba Age of Adz, dal asi 70% a to jen díky nevhodně použitému auto-tune. No a dole si můžete poslechnout stream jak celého splitu, tak i album Rosie Thomas With Love. Mimochodem velmi povedené a přílemné. Doporučuji. :)

tracklist >
A. Rosie Thomas - Where were you?
B. Sufjan Stevens - Here i am!

Žádné komentáře:

Okomentovat